E- Learnings & Pakketten 

PRIVACY VOORWAARDEN


Klik hier  VOOR DE PRIVACY  VOORWAARDEN Nanoc Academy


I-deal
Visa card
MAstercard
Nanoc cursusmateriaal

Online cursus materiaal wordt niet teruggenomen. 

Nanoc telefoon

      085-0861051

 
 
Nanoc receptioniste
Nanoc medewerkers

Welkom bij de webshop van Nanoc E-Learnings! Hier vindt u een breed scala aan cursussen en pakketten die gericht zijn op het verbeteren van uw vaardigheden en kennis op het gebied van verschillende onderwerpen of uw kwaliteitsysteem voor de BRL5019 en één keer op orde te hebben.


Bij Nanoc Academy geloven we in het belonen van onze lessen voor hun harde werk. Daarom ontvangt u, nadat u een cursus met succes heeft afgerond, een diploma van ons. Deze diploma geeft aan dat u de cursus heeft afgerond en dat u over de kennis en vaardigheden die in de cursus worden behandeld.


Er worden geen examens aangeboden bij  onze trainingen. Dit maakt het leren minder stressvol en zorgt ervoor dat onze cursisten zich volledig kunnen concentreren op het leren van nieuwe vaardigheden en kennis.

We zijn ervan overtuigd dat onze cursussen van toegevoegde waarde zijn voor iedereen die zijn vaardigheden en kennis zal verbeteren. De vereiste leerdoelen, zoals deze zijn vastgesteld in wet en regelgeving worden met de trainingen gevolgd. 


Bekijk ons ​​aanbod en begin vandaag nog met leren! Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste cursus voor uw behoeften.