INTERACTIEVE VIDEO

 Het communicatieproces verloopt interactief, de deelnemer bepaalt zijn eigen route . Interactief betekent letterlijk "in beide richtingen verlopend".

INTERACTIEVE VIDEO'S


De coronacrisis versnelt de ontwikkeling in een rap tempo van Interactieve video's. Bedrijven zoeken momenteel oplossingen om medewerkers van benodigde informatie en kennis te voorzien. Klaslokalen met een leraar en weken van te voren cursussen inplannen zijn hiermee verleden tijd. 

Train uw medewerkers door middel van interactieve video. Neem ze mee in de digitale wereld van leren. Geen klaslokaal, geen boeken, geen afwezigheid van uw medewerkers. Ze leren binnen het bedrijf , op het gewenste moment. 

 

In nauwe samenwerking met uw team creeren we bij CTH op maat en op uw onderneming toegespitste  interactieve video's. Per slot van rekening is geen bedrijf het zelfde.


Een interactieve video duurt gemiddeld 3 minuten. Het ontwikkelen van zo'n video verloopt in een aantal stappen:

1) Er vindt een intakegesprek plaats waar de business case of het te behalen doel wordt vastgesteld..

2) Op basis van deze informatie wordt een offerte opgesteld.

3) Na opdracht gaan de medewerkers van  CTH per video een script uitschrijven, welke u na presentatie dient goed te keuren.

4) Na goedkeuring van het script wordt een opnamedag gepland.

5) Na de opnamedag wordt de video gemonteerd en wordt het interactie design toegevoegd.  Daarna wordt de video opgeleverd. 

Activeer je medewerkers met de

inzet van interactieve video. 


"Interactieve video is een vorm van leren die de aandacht van de medewerkers trekt en dus vasthoudt. Om deze reden is een juiste content van crusiaal belang om de boodschap over te brengen".


Carla Fransen

LEER NIET OM TE WERKEN MAAR WERK OM TE LEREN.

WIJ STAAN KLAAR OM OOK JOU TE HELPEN JE DOEL TE BEREIKEN.